Ενημέρωση των καταρτιζόμενων του Δ.Ι.Ε.Κ. Αλεξανδρούπολης 20.11.2020

Αγαπητοί καταρτιζόμενοι, σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Κατά την περίοδο της αναστολής της δια ζώσης εκπαίδευσης εφαρμόζεται στη σχολή μας η εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση βασισμένη στην πλατφόρμα e-class. Η δια ζώσης εκπαίδευση, που εφαρμόζεται από πολλούς εκπαιδευτές, καθώς και οι άλλοι δίαυλοι επικοινωνίας (ομάδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και mail) χρησιμοποιούνται υποστηρικτικά και επιλέγονται κατά την κρίση των εκπαιδευτών σε συνεργασία με τους καταρτιζόμενους.
  2. Οι κωδικοί για την πλατφόρμα e-class σας έχουν αποσταλεί πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Όσοι καταρτιζόμενοι δεν τους έχουν παραλάβει παρακαλούμε να τους ζητήσουν με σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση grammateia@iek-alexandr.evr.sch.gr .
  3. Για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα εισόδου και χρήση της πλατφόρμας προτείνουμε οδηγίες που μπορείτε να βρείτε εδώ.
  4. Όσοι καταρτιζόμενοι δεν διαθέτουν την απαιτούμενη υποδομή τηλεκπαίδευσης μπορούν να αξιοποιήσουν το εργαστήριο πληροφορικής της σχολής μας τις ώρες λειτουργίας των γραφείων – 1μμ με 9μμ.
  5. Για οποιαδήποτε λειτουργικά ζητήματα παρακαλούμε να στέλνετε ηλεκτρονικά μηνύματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση αποκλειστικά για τους καταρτιζόμενους –   grammateia@iek-alexandr.evr.sch.gr . Επιπλέον μπορείτε να καλούν την κα Καμπαρμούση η οποία θα σας εξυπηρετεί στο τηλέφωνο 2551025202 στο διάστημα 3:30 μμ με 8:30μμ.
  6.  Το επίδομα των 700 ευρώ σύμφωνα με σχετικό ΦΕΚ 5057/17-11-2020 τ. Β’ το δικαιούνται μόνο οι 6 μαθητευόμενες της Μαθητείας 2019-20 της ειδικότητας βοηθού βρεφονηπιοκόμων.