Μεγάλες προοπτικές για την ειδικότητα στελεχών ασφαλείας προσώπων και υποδομών

Στις 26/6/2020 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συνάντηση του κ. Γ. Κοντού, ιδιοκτήτη της εταιρίας «Lions Security», με τους απόφοιτους της ειδικότητας στελεχών ασφαλείας προσώπων και υποδομών του Δ.Ι.Ε.Κ. Αλεξανδρούπολης. Έγινε εκτεταμένη και ουσιαστική ενημέρωση για τη δυναμική και τις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου και οι καταρτιζόμενοι με μεγάλη τους χαρά διαπίστωσαν ότι μετά την πιστοποίηση θα μπορέσουν ξεκινήσουν άμεσα δουλεία. Επιπλέον συζητήθηκαν και λύθηκαν πολλές απορίες και συγκεκριμένα θέματα για  τις εξετάσεις πιστοποίησης. Τον κ. Κοντό συνόδευε ο κ. Σ. Παπαδόπουλος, διευθυντής πωλήσεων, της «Lions Security»,  ο οποίος συμπληρωματικά  ανέλυσε το θέμα της θετικής επίδρασης της κατάστασης, που δημιουργήθηκε,  με τον ιό COVID19 στην αύξηση των θέσεων εργασίας για  τη συγκεκριμένη ειδικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη δίωρη συνάντηση το ενδιαφέρον όλων ήταν τεράστιο και χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι κανείς από τους συμμετέχοντες δεν ζήτησε έστω και κάποιο ολιγόλεπτο διάλλειμα. Στο τέλος οι καταρτιζόμενοι αυθόρμητα διαπίστωσαν ότι αν αυτή η συνάντηση είχε γίνει στην αρχή του Α’ εξαμήνου θα είχαμε πολύ μικρότερη διαρροή. 

Τέλος ο κ. Κοντός ανέλαβε να υποστηρίξει με την υποδομή της εταιρίας «Lions Security» από το επόμενο έτος κατάρτισης  τα εργαστηριακά μαθήματα της ειδικότητας στελεχών ασφαλείας προσώπων και υποδομών.